Meiltä löytyy autot kaikkiin luokkiin ja kaiken ikäisille. Autot voidaan aina räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kasaamme autot veloituksetta kuljettajan mittojen sekä vaatimuksien mukaan säädettynä. Toimitusaika autoille on noin kaksi vuorokautta. Alla lyhyt esittely eri versioista. Kysy teille sopivasta vaihtoehdosta, niin kerromme lisää.

2016-01-Puffo

CRG Puffo:

Ensiauto yli metrin mittaisille kilpa-autoilijan aluille. Rungon pituus on helposti säädettävissä eripituisten kuskien tarpeiden mukaan. Moottorina on nelitahtinen Honda, joka on varustettu vapaakytkimellä ja narukäynnistimellä. Nopeutta on helppo rajoittaa.
Puffo toimitetaan aina kuljettajan mittojen mukaan ajokuntoon kasattuna.

CMV_9376

CRG Black Mirror

Yli 5-vuotialle soveltuva todella kestävä ja nopeaksi todistettu Cadet, Micro, Raket ja KF6-luokan runko. Vakiona kaikki tarpeelliset säädöt(korkeus, leveys, camber/ caster, jne.). Vaihtoehtoiset polkimenpaikat lyhyille kuljettajille, jolloin ei tarvitse tinkiä oikeasta painopisteestä, joka takaa tasapainoisen ajettavuuden. Edistyksellinen itsesäätyvä jarrujärjestelmä vakiona. Runko on 28 mm kromimolybdeeni putkea, akseliväli 950mm ja taka-akseli ontto 30 mm. Vanteet kiillotettua alumiinia. Runko toimitetaan aina kuljettajan mittojen mukaan ajokuntoon kasattuna. Väri musta.

2016-01-junior

CRG Junior

Takuu menestyjä vuodesta toiseen. Kestävyytensä ansiosta runko säilyttää hyvin arvonsa myös käytettynä. Polkimien siirtomahdollisuus ja keveys tekevät Juniorista kaikille sopivan rungon niin KF6:n kuin Rakettiinkin. Kaikki säätömahdollisuudet vakiovarusteena (korkeus, leveys, camber/ caster, jne.).
Akselivaihtoehtoina 30 tai 40 mm ontto akseli. Akseliväli 1010 mm. Toimitetaan kuljettajan mittojen mukaan ajokuntoon kasattuna.

CMV_9465

CRG Black Star 2B

Kevennetty versio CIK-luokitellusta rungosta. Uusi ja erittäin hyvin jäähtyvä itsesäätyvä jarrujärjestelmä. Runkoputki 30 mm. Soveltuu erityisen hyvin Raket 120-luokkaan. Polkimien siirtomahdollisuus lyhyitä kuljettajia varten. Väri musta.

CMV_9465

CRG KT2

CIK luokiteltu runko OKJ, OK, X30, TAG, Rotax Max ja Yamaha luokkiin. Uusi ja erittäin hyvin jäähtyvä itsesäätyvä jarrujärjestelmä. Ontot 25 mm etuakselit antavat entistä paremmat ajo-ominaisuudet. Runkoputki 32/ 30 mm. Polkimien siirtomahdollisuus lyhyitä kuljettajia varten. Väri musta.

CMV_9581

CRG DARK RIDER DD2

CRG:n valmistama erikoisrunko Rotax MAX DD2-moottorille.

CMV_9557

CRG Road Rebel

CIK luokiteltu runko KZ2-luokkaan. Uusi ja erittäin hyvin jäähtyvä itsesäätyvä jarrujärjestelmä. Ontot 25 mm etuakselit antavat entistä paremmat ajo-ominaisuudet. Runkoputki 32mm. Polkimien siirtomahdollisuus lyhyitä kuljettajia varten. Väri musta.

2016-01-rent

CRG Rent

CRG:n valmistamia vuokrakäyttöön tarkoitettuja autoja löytyy niin perinteisellä polttomoottorilla (6-13 hp), kuin myös tehokkailla sähkömoottoreilla. Kysy lisää myynnistämme.

logopalkki_ala_valk_1260