Autourheilussa kaluston on oltava teknisesti kunnossa ja säädöt kohdallaan, jotta harrastaminen olisi mieluisaa ja kilpailuissa menestys ei jäisi välineistä kiinni.
Kasaamme aina autot veloituksetta ajokuntoon kuljettajan mittojen mukaan ja annamme tarvittavan opastuksen sen käytöstä. Meiltä saat kaiken teknisen avun, niin säätöasioissa, kuin huoltoneuvonnassakin vaikka puhelimitse. Kierrämme myös kilpailuja kahdella varaosa-autolla eripuolilla Suomea.
Voit huollattaa kalustoasi osaavissa käsissä. Teemme korjaukset, huollot, koneistukset ja sääntöjen mukaiset mittaukset. Viritämme uudet ja vanhat moottorit. Toimimme myös ROTAX:n virallisena Service Centerinä.
Voit myös kysyä auton tai moottorin vuokramahdollisuuksista.
Kauttamme kilpailukykyisiä testi-/ kilpailupalveluja Euroopassa CRG:n tehdasteamin toimesta, jonka kautta ovat maailmalle ponnistaneet mm. Kimi Räikkönen, Heikki Kovalainen ja Toni Vilander.

HUOLTO- JA VARAOSAPALVELU MYÖS RADALLA

jaatinen_auto_viivapiirros

Meillä on käytössä myös perinteisiä myymäläautoja. Olemme useimmissa kilpailuissa paikan päällä auttamassa asiakkaita, niin varaosien, kuin huoltamisen merkeissä.

logopalkki_ala_valk_1260